HELPOTA ELÄMÄÄSI!

Seuraa naapurisi esimerkkiä ja liity yli 1500 tyytyväisen sopimusasiakkaamme joukkoon. Lähes 20 vuotta olemme auttaneet tavallisia tietokoneiden ja älylaitteiden käyttäjiä selviämään muuttuvassa maailmassa. Palvelumme on kiitettyä ja nopeaa! Soita siis heti: 

040 74 20 200

tai jätä meille soittopyyntö!

Turhaan vaivaat sukulaisia tai ystäviä. Kun harvoin tavataan, on paljon mukavampi istahtaa kahvi- kuin tietokonepöytään.

PC-Avusta saat maanläheistä ja henkilökohtaista apua tietokoneiden ja älylaitteiden ongelmatilanteisiin 20 vuoden kokemuksella. 

Liity yli 1500 tyytyväisen sopimusasiakkaamme joukkoon ja piipahda toimistollamme. Meiltä "tyhmät kysymykset" on jo useasti kysytty. Siksi tiedämme niihin vastaukset ja kerromme ne myös sinulle. Ratkaisemme kaikki ongelmasi!

Meille mikään ei ole älytöntä ja olemme älyttömän hyviä auttamaan myös sinua! Soita 040 74 20 200 tai jätä meille soittopyyntö niin otamme yhteyttä!

Autamme sinua


Kotona tapahtuvista tietokoneen ja digilaitteiden asennuksista saat 60% kotitalousvähennystä!

Tutustu lisää!

Soita 040 74 20 200 tai jätä meille soittopyyntö niin otamme yhteyttä!

DIGIPALVELUSOPIMUS

Digipalvelusopimus on helppo, kattava ja yksinkertainen kuukausimaksullinen palvelu, jolla kotisi digilaitteet pysyvät käyttökunnossa.

Yhdellä sopimuksella toimimme mikrotukenasi ja saat apua kotisi kaikkiin henkilökohtaisiin laitteisiin, kuten tietokoneeseen, älypuhelimeen, tablettiin, televisioon, tulostimeen, modeemiin - oikeastaan mihin laitteeseen vain.

Hinnoittelu

Hinnoittelumme on todella yksinkertainen.  

Voit kytkeä minkä tahansa laitteen tai palvelumme sopimukseen 39 euron kertamaksulla. Kerran sopimukseen kytketty laite kulkee sopimuksen mukana koko laitteen käyttöiän!

Yksi kuukausimaksu sisältää kaikki laitteet ja on edullisimmillaan vain 15,90 euroa. Sopimukseen kuuluu toimistollamme tapahtuva palvelu ja huollot - lukuunottamatta mekaanisia korjauksia.

Myös vuosihuollot sisältyvät sopimukseen!

Tuntityöt saat kompensoituun hintaan 69 e/h (sis. alv). Kotona tehtävistä töistä saat kotitalousvähennyksen.

Miten pääsen alkuun?

Tule tutustumaan palveluihimme toimipisteessämme. Ota mukaan tietokoneesi ja älypuhelimesi. Aloitetaan siitä yhteinen taival! 

Siivoamme, huollamme ja järkeistämme tietokoneesi ja älypuhelimesi. Kartoitamme tarpeesi, laitteesi ja käyttämäsi palvelut. Saat apua kaikkeen mihin aikaisemmin et ole uskaltanut pyytää.

Mukavat kaiken kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle mikä on järkevää ja miten muut ovat vastaavat asiat hoitaneet. 

Helppoa - eikö totta!

Soita 040 74 20 200 tai jätä meille soittopyyntö niin otamme yhteyttä!

LasSe - Laskutuksen selvitys

Tiedätkö mitä maksat operaattoreille? Olemme huomanneet, että ihmiset maksavat operaattoreille kymmeniä euroja kuukaudessa aivan turhista palveluista.

Käytössä voi olla turhia tai jopa käyttämättömiä liittymiä, laitteita tai virustorjuntaohjelmia. Usein näistä pienistä maksuista kertyy mojova kuukausimaksu. Sotkun selvittämiseksi olemme luoneet palvelun nimeltä LasSe eli laskujen selvityspalvelun. 

Eikä se maksa mitään mikäli emme löydä säästöjä!

LasSe - Ilmainen laskutusten selvitys

Laskutuksen selvityspalvelu eli LasSen avulla käymme läpi kaikki laskut ja maksut mitä maksat operaattoreille. Tämän jälkeen irtisanomme yhdessä kaikki turhat maksut ja palvelut.

Jos emme löydä säästökohteita - emme veloita mitään. 95 % todennäköisyydellä löydämme säästöjä myös sinun palveluista. 

Mikäli löydämme säästökohteita, veloitamme kolmen kuukauden säästön, mutta lopun saat pitää. Eli jos löydämme 20 euron edestä turhia kuukausimaksuja, veloitamme sinulta 60 euroa (3x20e) niiden siivoamisesta. Tällöin vuosittaiset säästösi olisi 240 euroa! Tässä diilissä voi vain voittaa!

Jopa 140 euron kuukausisäästöt!

Olemme törmänneet varsin härskeihin rahastuksiin. Ikäihmisille on myyty aivan turhia palveluita ja nämä epätietoisina ostetut, suorastaan pakkomyydyt palvelut ovat usein jääneet kokonaan hyödyntämättä.

Eräälle eläkeläispariskunnalle oli myyty 140 euron edestä turhia kuukausimaksullisia palveluita. Laskutuksen selvityksen jälkeen heidän vuosittainen säästö oli peräti 1680 euroa! Yhden etelän loman verran.

Käydään siis yhdessä läpi kaikki teleoperaattoreiden ja muut älylaitteisiin liittyvät palvelut ja sopimukset. Sinä et voi kuin voittaa. Tätä palvelua et saa muualta. 

Soita 040 74 20 200 tai jätä meille soittopyyntö niin otamme yhteyttä!

Kotitalousvähennys -60%

Kaikesta kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehtävistä IT-töistä täyden 60% kotitalousvähennyksen.

Ihmiselle, jotka haluavat kaiken kuntoon helposti ja varmasti olemme paketoineet täydellisen Kodin Digistartti- kotitalousvähennyspaketin. Työ tapahtuu kotonasi ja huollamme kaikki nettiin kytketyt laitteeseesi ajantasalle.

Soita 040 74 20 200 tai jätä meille soittopyyntö niin otamme yhteyttä!

Kodin Digistartti 290 €

Olemme paketoineet sinulle täydellisen Kodin Digistartti - kotitalousvähennyspaketin. Saat kodin kaikki digilaitteet ajantasalle poistumatta kotoasi.

Tiesithän, että kaikki nettiin kytketyt laitteet vaativat päivityksiä ja laitteiden vakiosalasanat ovat iso tietoturvariski. Laitteiden oikeaoppinen käyttöönotto ja huolto on siis äärimmäisen tärkeää. Kodin Digistartilla kaiken kerralla kuntoon.

Ei tavaroiden kuskailua eikä kuukausimaksuja!

Tämä paketti on tehty mahdollisimman helpoksi. Saat asentajan päiväksi kotiisi, jonka jälkeen laitteesi toimivat tietoturvallisesti ja juuri niin kuin pitää. Voit siis nukkua yösi rauhassa, eikä sinun tarvitse vaivata sukulaisia tai naapurin poikaa. Anna ammattilaisten auttaa. 

Kodin Digistartissa saat saman palvelun kuin Digipalvelusopimuksessakin, mutta kattavammin ja ilman kuukausimaksua!

* Todelliset kustannukset 290 € + matkakulut / tarvikkeet. Työn osuus on 725 €, josta kotitalousvähennystä on 60% eli 435 € ilman omavastuun (100 €) huomiointia. 

Kodin Digipäivitys 190 €

Oletko jo Digistartti-asiakkaamme? Takaamme digilaitteiden toimivuuden myös jatkossa.

Kodin Digipäivityksessä teemme jälleen saman työn kuin Digistartissa! Käymme läpi kaikki laitteet. Saat laitteiden ohjelmistot ajan tasalle ja kotisi tietoturva pysyy korkealla tasolla.

Sama turvallinen sisältö kuin Digistartissa:

* Todelliset kustannukset 190 € + matkakulut / tarvikkeet. Työn osuus on 475 €, josta kotitalousvähennystä on 60% eli 285 € ilman omavastuun (100 €) huomiointia.

Lisäpalvelut

Nämä lisäpalvelut ja hinnat on saatavissa vain Kodin Digistartti ja Digipäivitys -paketteihin. Hinnoista vähennetty 60% kotitalousvähennys. Hinta ilman kotitalousvähennystä suluissa.

Soita 040 74 20 200 tai jätä meille soittopyyntö niin otamme yhteyttä!

Kodin Digistartissa teemme kahden vuoden sopimuksen, joista ensimmäiseen vuoteen sisältyy Kodin Digistartti -paketti ja toiseen Kodin Digipäivitys -paketti. Kodin Digipäivitys -paketti on asiakkaan saatavilla vasta kun Kodin Digistartti on kerran tehty. Palvelut sisältävät perheen yhden henkilön käytössä olevat laitteet sekä perheen yhteisesti käytössä olevat laitteet (kuten TV ja reititin).

Kodin Digistartti sisältää max. 8 tuntia ja Kodin Digipäivitys max. 5 h asentajan työtä matka-ajat mukaanlukien. Kaiken saaminen kuntoon voi vaatia useita erillisiä käyntejä, joista kilometrikorvaukset veloitetaan erikseen. Kilometrikorvaukset veloitetaan toteutuneen mukaan verohallinnon antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Ylittävät lisätunnit ja muut sopimusaikana tapahtuvat käynnit asiakas saa veroetua hyödyntäen 35,60 € / tunti + matkakulut (ilman kotitalousvähennystä 69 €/h). Minimiveloitus 1 h.

HUOMIO! Erikoislaitteet ja -järjestelmät, kuten valvontakamerajärjestelmät tai aurinkopaneeleiden yhteydet hoidetaan kuntoon hinnaston mukaisina lisäpalveluina. Esimerkiksi Froniuksen kytkeminen nettiin +60 € (ennen kotitalousvähennystä 150 €).  Palvelu myydään vain Kodin Digistartti tai Digipäivitys -pakettien yhteydessä.