JOKA KODIN MIKROTUKI

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Turhaan vaivaat sukulaisia tai ystäviä. Kun harvoin tavataan, on paljon mukavampi istahtaa kahvi- kuin tietokonepöytään.

Jo yli 1500 sopimusasiakastamme on todennut palvelumme korvaamattomaksi.

PC-APU auttaa sinuakin yli 15 vuoden kokemuksella.

Meille mikään ei ole älytöntä ja olemme älyttömän hyviä!

Autamme sinua


  • Ratkaisemaan tietotekniset ongelmasi

  • Olemalla henkilökohtainen mikrotukesi

  • Huolehtimalla tietoturvasta

  • Ohjeistamalla ja neuvomalla

  • Järkeistämällä netti- ja laitekulusi

  • Ohjeistamalla laitehankinnoissa

  • Huoltamalla laitteesi säännöllisesti

  • Käyttöönottamalla palvelut puolestasi

  • Takuu- ja vakuutusasioissa


DIGIPALVELUSOPIMUS

Digipalvelusopimus on helppo, kattava ja yksinkertainen kuukausimaksullinen palvelu, jolla kotisi digilaitteet pysyvät käyttökunnossa.

Yhdellä sopimuksella toimimme mikrotukenasi ja saat apua kotisi kaikkiin henkilökohtaisiin laitteisiin, kuten tietokoneeseen, älypuhelimeen, tablettiin, televisioon, tulostimeen, modeemiin - oikeastaan mihin laitteeseen vain.

Hinnoittelu

Hinnoittelumme on todella yksinkertainen.

Voit kytkeä minkä tahansa laitteen tai palvelumme sopimukseen 39 euron kertamaksulla. Kerran sopimukseen kytketty laite kulkee sopimuksen mukana koko laitteen käyttöiän!

Yksi kuukausimaksu sisältää kaikki laitteet ja on edullisimmillaan vain 15,90 euroa. Sopimukseen kuuluu toimistollamme tapahtuva palvelu ja huollot - lukuunottamatta mekaanisia korjauksia.

Myös vuosihuollot sisältyvät sopimukseen!

Miten pääsen alkuun?

Tule tutustumaan palveluihimme toimipisteessämme. Ota mukaan tietokoneesi ja älypuhelimesi. Aloitetaan siitä yhteinen taival!

Siivoamme, huollamme ja järkeistämme tietokoneesi ja älypuhelimesi. Kartoitamme tarpeesi, laitteesi ja käyttämäsi palvelut. Saat apua kaikkeen mihin aikaisemmin et ole uskaltanut pyytää.

Mukavat kaiken kokeneet ammattilaisemme kertovat sinulle mikä on järkevää ja miten muut ovat vastaavat asiat hoitaneet.

Helppoa - eikö totta!

Kotititalousvähennys

Tiesithän, kun ostat palveluitamme koti- tai vapaa-ajanasunnollesi voit vähentää 40% kuluista verotuksestasi. Lue lisää Veronmaksajien kotisivuilta.

Olemme paketoineet sinulle täydellinen kotitalousvähennyspaketin, jossa saat saman palvelun kuin Digipalvelusopimuksessakin, mutta kaikki työt hoidetaan kotonasi - kaikkiin digilaitteisiisi ilman erillisveloituksia!

Veroetu tekee palvelustamme edullista. Verovähennyksen jälkeen työkustannuksiksi jää ilman omanvastuun huomiointia vain 349 euroa + matkakulut (ilman kotitalousvähennystä 581,67 euroa + matkakulut).

Palveluumme kotonasi sisältyvät kaikki kotisi älylaitteet: tietokone, netti, modeemi, puhelin, TV, älyranneke jne. vuoden kattavalla tuella kaikkiin laitteisiin.

Jos tarvitset lisäkäyntejä vuoden aikana saat ne verovähennettyyn hintaan 41,40 euroa/h + matkakulut (ilman kotitalousvähennystä 69 euroa/h + matkakulut).

TUNTITYÖT

Sopimusasiakkaanamme saa kaikki tuntityöt kotonasi kompensoituun hintaan 69 e/h (sis. alv).

Annamme palvelua myös ei-sopimusasiakkaille hintaan 99 e/h.

Kotona tehdyistä töistä saat kotitalousvähennyksen!

Ota yhteyttä - niin mietitään yhdessä mikä on sinulle järkevin ratkaisu!