VUOKRAAMME LAHDESSA

Vuokraamme erilaisia laitteita yrityksille ja yksityisille Päijät-Hämeessä (Lahti, Hollola, Orimattila, Nastola, Heinola...).

Tarvitsetko tilapäisesti järeämpää kahvinkeitintä tai kokonaista juhlatilaa? PC-Avulta nekin järjestyvät kätevästi!

Kauttamme vuokrattavissa mm. Ruuma, videotykki, kahvinkeitin, otsonaattori, äänentoistolaitteet/PA-laitteet, karaoke-laitteisto jne. Tutustu laitteisiin ja ota yhteyttä!

Vuokratila Ruuma

Ruuma on 80 m2 kokoustekniikalla ja loungella varustettu vuokratila 800 metrin päästä Lahden ydinkeskustasta PC-Avun seinänaapurissa. Se soveltuu erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan tilaisuuksiin.

Tutustu tiloihin ja varauskalenteriin Ruuman nettisivuilla ja tee alustava varaus!

Videotykki Epson EH-TW650

Erinomainen Full HD perusvideotykki, joka tarjoaa pieneen tilaan ison kuvan hyvällä valoteholla (3 m matkalta -> 120" kuva)! Max. heittoetäisyys pimeässä tilassa 7 metriä. Laitteessa sisäänrakennettu kaiutin ja HDMI-sisääntulo (myös VGA). Ei kangasta, vaatii vaalean seinän heijastuspinnaksi.

Vuokrahinta 45 € / päivä tai koko 70 € / viikonloppu

Lisähintaan:

Kahvinkeitin Coffee Queen M2

Coffee Queen M2 -lasipannukahvinkeittimellä keität kerralla peräti 1,8 litraa kahvia. Mukaan kaksi lasikannua ja riittävästi suodatinpapereita. Keittimen päällä on tarvittaessa lämpölevy toiselle pannulle.

Vuokrahinta 30/ päivä tai koko 50 € / viikonloppu

Otsonaattori DunWore OZ-150H 230V

Otsonaattorilla saa raikastettua asunnon (max. 55m2) tai auton sisäilman esimerkiksi tupakansavusta, homeesta tai eläinten hajuista.

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käsittelyn aloittamista! Otsoni on vaarallinen kemikaali.

Vuokrahinta 15 € / päivä tai koko 25 € / viikonloppu

PA-setti karaoke/kuulutus laitteisto

Laadukas PA-setti isompaankin tilaan (n. max 70 hlön tilaisuuksiin). Loistava laitteisto puheelle, muusikoille (solo/duo), karaokeen tai taustamusiikin soittamiseen. Myös karaoke onnistuu, mikseristä löytyvät hyvät kaiku-ominaisuudet.

Lisäksi: 

Vuokrahinta 140 € / päivä tai 220 € / viikonloppu. Lisäpäivät +70 €.

Täydennä PA-setti kannettavalla tietokoneella karaoke-laitteiksi!

Karaoke-kannettava + ulkoinen näyttö

Täydennä PA-setti karaoke-laitteistoksi kannettavalla tietokoneella ja ulkoisella näytöllä (sis. johdot)! Hanki käyttöösi Singa, Muvika tai Feelment-karaokepalvelu, soita laulut tietokoneen selaimessa ja kytke äänet PA-laiteistoon. Olet valmis!

Vuokrahinta 35 € / päivä tai 70 € / viikonloppu

Kaikkiin laitteisiin saat arkena asennuspalvelun 89 € / tunti (min. 1 h) + 1 € / km matka (min. 10 €). Viikonloput sovitaan erikseen.