Etätuki

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme etätukea

Miten etätuki toimii? Etätukiohjelman avulla PC-Avun asentaja voi ottaa suojatun yhteyden tietokoneeseesi samaan tapaan kuin hän istuisi työpisteelläsi koneesi ääressä. Etäyhteys siis tuo tietokoneesi meidän luoksemme - virtuaalisesti!

Etäyhteyden luomme turvallisella Teamviewer-ohjelmalla, joka ollut yksi maailman käytetyimmistä etätukiohjelmistoista jo vuosikymmeniä.

Jotta voimme luoda yhteyden koneellesi on PC-tietokoneesesi asennettava Teamviewerin etätukiohjelmisto. Mikäli näet jo tietokoneesi Työpöydällä kuvakkeen, jossa on PC-APU -logo ja lukee "PC-APU Etätuki" - olemme jo asentaneet etätuen koneellesi - muutoin noudata alla olevia asennusohjeita.

Huomio! Älä koskaan luovuta etätukiohjelman vaatimaa ID-numeroa ja salasanaa ulkopuolisille. Näillä tiedoilla saa täyden hallinnan tietokoneestasi ja näitä tietoja myös yritellään kalastella. Älä haksahda huijaukseen!

PC-APU ei koskaan soita yllättäen ja pyydä pääsyä koneellesi. Jos saat tällaisen puhelinsoiton, sulje puhelu ja soita meille numeroon p. 040 74 20 200 tai jätä meille soittopyyntö varmistaaksesi, että soittaja on oikealla asialla.

Teamviewerin asennusohjeet

Huomio! Jos koneellasi on jo asennettu Teamviewer-ohjelmisto jonkun muun ohjelmistotoimittajan etätukea varten, sinun EI TARVITSE asentaa erikseen meidän ohjelmistoa. Sama ohjelma toimii kaikille.

  1. Ladataksesi etäyhteysohjelman, klikkaa linkkiä: https://get.teamviewer.com/pcapu

  2. Linkki avaa ohjelman "TeamViewer.QS.exe":n latausikkunan ja näet PC-Avun logon vasemmassa yläkulmassa (kuten kuvassa).
    Klikkaa ”Tallenna tiedosto”.

  3. Tiedosto lautautuu koneellesi.

  4. Klikkaa ”Lataukset” -painiketta. Siellä näet ladatun tiedoston “TeamViewerQS.exe”.

  5. Klikkaa tiedostoa ”TeamViewerQS.exe”. Mikäli tietokoneesi pyytää lupaa ohjelman ajamiseen, klikkaa "Salli".

  6. Kerro asentajalle puhelimessa ID-numero ja salasana niitä pyytäessä.

Ohjeet voivat hieman vaihdella selaimesta riippuen, mutta älä hätäile, asentajamme auttavat sinua tarvittaessa myös etäyhteysohjelman asentamisessa!